The New Liebieghaus

Various areas of the collection have recently been rearranged with the aim of presenting them in an all new way – spatially and with regard to content. A universal colour concept, optimized lighting, uniform exhibition architecture, new wall and object texts and an easy-to-follow routing system join to give the visitor an exciting new perspective on the Liebieghaus holdings.

The new Liebieghaus

Several exhibition rooms have moreover been adapted to the original – i.e. residential – structure of the villa’s interior. A number of the original furnishings are to be found in the exhibition rooms on the top floor. Along with sculptures, books and engravings on such themes as collecting and research, they bring the Liebieghaus’s erstwhile private character back to life.

zurück weiter
Copyright © 2014 Liebieghaus. All rights reserved.